Verhuur


Verhoef Project Ondersteuning B.V. kunt u ook inhuren voor diverse functies.

Wij zijn 3T gekeurd en in het bezit van VCA-VOL. U kunt bij ons direct gebruik maken van de volgende diensten. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of uw wensen voor de verhuur bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 06-26532039 of vul ons Contactformulier in. U kunt ook onderaan deze pagina geheel vrijblijvend het Offerteformulier invullen

 

DepotbeheerDepot-beheerder-toezichthouder

Bent u op zoek naar personeel voor het begeleiden en documenteren van alle grondstromen op een afgesloten terrein? Wij hebben vakbekwaam depotbeheer personeel dat wij in overleg met u kunnen wegzetten op diverse projecten. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Toezichthouder

Voor al uw onafhankelijk deskundig toezicht op al uw bodemsaneringsprojecten bent u bij Verhoef Project Ondersteuning B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen snel en deskundig schakelen. Wij zijn u graag van dienst.pid-meter

 

PID-meters en bodemvochtmeters

Bent u op zoek naar PID-meters of bodemvochtmeters? Wij hebben hoogwaardig kwaliteit materiaal beschikbaar voor de verhuur. Zo kunt u bij ons 24/7 snel en efficiënt uw project materiaal huren. Informeer naar onze scherpe huurtarieven.

 

Offerte